top of page

Diensten

Inzicht, visie, ambitie, planning, oplossing en impact. Verbinden, overtuigen, samenwerken. Daar gaat het om, daar help ik bij.

Inspiratie

Ik geef lezingen die over alle muurtjes van vandaag kijken om de toekomst na morgen te ontwaren. Ik kruis grote trends van onze tijd met de realiteit van uw organisatie. Prikkelend, sprankelend en sparrend komen ze samen tot nieuwe inzichten.

brainstorming
Inpiratie

Strategie

Strategie betekent de juiste toekomstvragen stellen, de mogelijke antwoorden exploreren en gepaste wegen naar de gewenste toekomst uitdiepen. Ik adviseer bedrijven en organisaties voor innovatie en transformatie, om op megatrends te surfen, om hun marktstrategie te verbinden met de niet-markt die daarvoor bepalend is, transnationaal..

Collega's op het werk
Strategie

ESG

Environmental, social, and corporate governance, alias ESG, is een modewoord. Maar niemand ontsnapt eraan. Bedrijven zijn meer dan winstmachines. Maatschappelijk doel, duurzaamheid, impact, waarden, en zo verder: wat betekenen ze en welke keuzes wil en kan u daarin maken? Ik help organisaties zichzelf te veranderen alvorens de wereld hen verandert.

ESG.jpeg
ESG

Coaching

Menigte Applausend

Management en leiderschap: het zijn moeilijke werkwoorden die je leert al doende, maar ook met anderen. Ik deel mijn ervaringen en mijn inzichten waar ik dat kan, mits een goede fit met de omgeving, de opdracht en de persoon.

Coaching
Contacteer mij
bottom of page